Ποιοι είμαστε

H Digital Content ΑΕ (DigiCon) ιδρύθηκε το 2000, με στόχο τη δραστηριοποίηση στον επιχειρηματικό χώρο του διαδικτύου. Ανάμεσα στα projects με τα οποία ασχολήθηκε, σημαντικότερη θέση έχουν τα e-books και η υπηρεσία e-bookshop.gr, που λειτουργεί από το 2000, προσφέροντας βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

Το 2016 η εταιρεία δημιούργησε εκδοτικό κλάδο και σήμερα εκδίδει σειρά περιοδικών όπως το ‘Minimarket’ και το ‘Greek Vegan’. Ο κλάδος της, Brainware, έχει δυναμική παρουσία, με σειρά σταυρολέξων, σκανδιναβικών, κλασικών, αμερικάνικων, κρυπτογραφικών, καθώς και κρυπτολέξων και sudoku. Παράλληλα με τις δικές της εκδόσεις, η Digital Content παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορικής εκμετάλλευσης τίτλων τρίτων εκδοτών, και ήδη διαχειρίζεται ένα, σημαντικό αριθμό τέτοιων εντύπων.

Το 2017 η εταιρεία δημιούργησε την υπηρεσία MyBoxes.gr και ξεκίνησε την οργανωμένη διάθεση Συνδρομητικών Κουτιών σε διάφορους χώρους.

Το 2020 δημιουργήθηκε η υπηρεσία NewsStand.gr η οποία αφορά τη δημιουργία ενός ‘Ηλεκτρονικού Περίπτερου’ που επιτρέπει την παραγγελία παλιότερων τευχών και τίτλων, καθώς και την αγορά συνδρομής σε οποιοδήποτε περιοδικό διατίθεται από το NewsStand.

Το brainware.gr αποτελεί το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Digital Content ΑΕ και δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους λάτρεις των σταυρολέξων και sudoku τη δυνατότητα να ασχολούνται διαδικτυακά με το αγαπημένο τους χόμπι.